Moeders in Gebed

Moeders in Gebed is een gebedsnetwerk dat bidt voor de kinderen en de scholen. Het ontstaan van deze organisatie gaat terug naar 1984. Fern Nichols startte één biddende groep en God liet deze bediening groeien naar ‘biddende moeders’ in iedere staat van de Verenigde Staten en in meer dan 130 landen. Op de foto zie je een nieuwe groep die gestart is in India. Fern schreef ondertussen al zes boeken over dit onderwerp, waarvan één vertaald in het Nederlands: “Elk kind heeft een biddende moeder nodig.”, terug te vinden in de bibliotheek van onze kerk.

Sinds 2014 komen we ook met enkele vrouwen uit onze kerk samen om te bidden. We delen onze zegeningen maar ook onze zorgen. Het is steeds een prachtige tijd en we zijn God hier dankbaar voor. Bij deze een warme oproep naar mijn zusters. Wordt deel van de wereldwijde gemeenschap van moeders die bidden voor kinderen/kleinkinderen en scholen.

Voor meer info: www.momsinprayer.eu (taal te kiezen rechts boven op de site)